Zerenella son cevabımı da sizd yazayım :) hesabımı sildiriyorum inşallah :) benim rahim ağzı herhangi bir ağrı sızı vs olmadan açılmış ve keseden sızıntı şeklinde su akıyodu. Direkt perinatoloğa gittik. Tahliller vs yapıldı. Ve kesemin yırtıldığı suyumun bitmek üzere olduğu söylendi. Daha sonrası yatışım yapıldı. Sonra daha koluma serum vs takılmadan vajinal yolla sunş sancı verileceği söylendi, su altımdan akmaya devam ederken gebelik zehirlenmesine karşı antibiyotik verildi. Rahim ağzm henüz cocuğun gececeği kadar geniş olmadığından ki 19 haftada kafası da ancak bir şişe kapağı kadar oluyor. Kendim gördüm. İlk sancım saat 12 de ikincisi akşam 7de verildi. Suyum tamamen bittiğinde artık dayanacak gücüm yoktu. Kolumda herhangi bir serum takılı değil iken dışarı cıktım, yürüyerek bebeğin kanala girmesi için ama sancıdan oturduğum sandalye yıkılacaktı. Gece 1.20 ye kadar neler cektim, eşime dedim git doktorla konuş sezeryana alsın dayanamıyorum. O mesajımdan 10 dakika sonra oturduğum yerde sağa sola sallanırken bi baktım ki bebeğimin başı geldi ve bi anlık ıkınma ile cıkarttım. O andan sonra sancı vs kalmadı. Umarım anlatabilmişimdir. Koluma takılanlar sadece antibiyotik ve ağrı kesici idi. Dediğiniz gibi o günler unutulmuyor, ve hemşirelere de her antibiyotik ve ağrı kesici taktıklarında sordum. Doktorlar hemşireler yaptıkları işlemde yalan söylüyolarsa işte onu bilemicem. Ki normal bir kadın doğum değil. Perinatolog.