G_M_Z hikayenizi okuyunca gözlerim yaşardı 😔 Gerçekten çok zor bir imtihan. Rabbim alnımızın akı ile çıkmayı nasip etsin. Benim de bugün 2 hafta oldu olay olalı. Kalbi hala atıyor. Her hareketimde azar azar su geliyor. Ben Fransa’da yaşıyorum buradaki doktorlar şuan benim ve rahmim için bir risk olmadığını olursa duruma göre değerlendirme yapacaklarını söylüyor, Türkiye’deki doktorlar ise enfeksiyon kaptığı zaman rahim çok geç olabileceğini enfeksiyon kapmadan risk başlamadan müdahale edilmesi gerektiğini söylüyor. Türkiye’den 3 doktordan görüş aldım 3 ü de aynı fikirde hatta son görüştüğüm kişi rahim enfeksiyonu sebebi ole genç bir hastasının rahmini almak zorunda kaldığını söyledi. Kısacası şuan zor bir karar arifesindeyim. Henüz hiç çocuğum yok o yüzden Rahmi kaybetme düşüncesi çok korkutuyor beni. Öte yandan Fransız doktorlar şuan risk yok derken böyle bir karar vermek vebal mi olur düşüncesindeyim. Ama Fransız doktorlara da hiç güvenmiyorum geçen sene dış gebelikten dolayı ölümün eşiğinden döndüm. Şuan bir kaç farklı müftüden fetva alma aşamasındayım. Eğer caizdir derlerse sonlandıracağım büyük ihtimalle. Çünkü zaten geçen hafta kanımda enfeksiyon başladı antibiyotik ile baskılanıyor şuan. Bu kararı kendim veriyor olmak çok üzücü keşke sizin gibi kendiliğinden sonlansaydı. Bu çok acı bir dua ama Rabbime kendiliğinden bitmesi için dua ediyorum 😔 Rabbim sizin şimdiki evladınıza da sağlık versin inşallah, kolaylıkla kucağınıza alırsınız.