Buketnar Zeynocemre benim ki geçen hafta dönmüştü , kontrolde tekrar Doğum pozisyonundan çıkmış dedi doktor . Bakalım bekliyoruz 🙄
Ozgecaann Zeynocemre canım 2 cm açıklığım var ama kordondan başını eğik tutuyomuş kanala girmemiş heran suyun gelebilir dedi gelmezsede haftaya çarşambaya sezaryen verdi
Seeda Bana doktorum kanala girmiş dedi ama ben gene bebeğimin ayaklarını sağ tarafımda hissediyorum. Nasıl oluyor anlamadım.
Sinem52 Ben 38. Haftadayim bugün gittik doktora kanala girmiş artık değişmez dedi her an doğum olabilir dedi ayaklarını bende hissediyorum ıcerde ne şekilde duruyor acaba 😁
DenizEla Zeynocemre Canım 38 haftalık hamileyim doğum pozisyonunu almış ama kanala inmemiş daha dedi doktor rahimde yumuşama varmış ama normal doğum için bi engel yok dedi yani son gün bile kanala inebiliyomus
BuFi2012 Benim doktorum çatı muayenesinde başına ellediğini söyledi. Kanala girmiş demekmi oluyo kızlar bu
KymetKaplan Zeynocemre 38+4 olduk bana kanala girmiş felan demedi girmedi demek ki 😒 zaten ben de de tık yok
BuFi2012 Zeynocemre aaa iyiymiş he sevindim bak 😂 peki canım ctesı kontrolum var 1 cm açıklık olduğunu söylemişti doktorum olduki açılma çoğaldı 4-5 cm gibi böle bişi mümkün mü. Sancım ara ara oluyo