nurunhayali Rahim ağzı kısalığım geçen hafta 26 mm di. Bugün yine kontrole gittim 18 mm e düşmüş😣 çok korkuyorum miniklerime birşey olacak diye😔 başka doktora yönlendirdi Pazartesi ona gidicez büyük ihtimalle serklaj yapılacak belki hastanede yatış verecekler gözlem amaçlı🥺 dua edin lütfen daha 23+2 haftalığız😔
Tugba61 nurunhayali geçmiş olsun mutlaka istirahat edin doktora gidene kadar doktor zaten gerekli bilgiyi verecektir ama ayaklarınızın altına yastık koyup yatın tuvalet harici kalkmayın
Beste-m nurunhayali canım ben şuan 27 haftaliga gircem aynı senin haftanda şiddetli karın ağrısıyla gittim benimde biraz acikligim varmış doktor banada dikişten bahsetti ama yapmadı ilaç tedavisi var iki gün yattım hastanede
nurunhayali Esrabahar ZZeynepP1903 Maşallahh🧿 inşallah benimkilerde dayanabilir o haftalara kadar 🤲🏻 insan ister istemez korkuyor tüp bebek ile gebe kaldım zor süreçlerdi Rabbim kimseye yaşatmasın Allah yardımcımız olsun😢
ZZeynepP1903 Canım korkma serklaj olman daha iyi olur senin için, bende 24. Haftamda 13 mm ile amelıyat oldum suan 31. Haftama girdim. Ameliyat olmama ragmen hala kısalmaya devam ediyor çarsamba gittim 10 mm dedi doktorum 🤷🏻♀️
ZZeynepP1903 nurunhayali tabiki kolay mı insan üzülüyor, ama geçeçek insallah öyle düşün rabbim sana bagıslasın yavrularını iyi düşün iyi olsun
nurunhayali papatya56 amin canım Allah şifa versin sanada Rabbim yavrularımıza bize güç kuvvet versin🤲🏻
nurunhayali Tugba61 sağolun 🙏 wc ve yemek harici kalkmıyorum zaten kalkmadığım kalde 26 dan 18 e düşmesi korkuttu işte😢
nurunhayali Beste-m Allah yardımcın olsun canım 🤲🏻tedavide fayda etmiyor bana ikiz olunca baskı aşağıya fazla oluyor😢
merakliblog nurunhayali Allah evlatlarını sana bağışlasın hayırla sağlıkla ve zamanında doğsunlar inşallah 🤲🏼 Benim öyle bi sorunum olmadı ama serklajlı olup 34-37e kadar gelen insanlar da var iyi düşün iyi olsun. Progestan takviyesi kullanıyor musun?
nurunhayali merakliblog aminn Allah razı olsun çok sağolun🙏 Progestan fitil kullanıyorum bir haftadır progestan iğnesine dün başladım faydası olur inşallah