Damla00 Arkadaşlar yardmcı olun lütfen aşılama öncesi doktor bunu deniyelim dedi ilkini bugun vuruldum
Nurr122 Damla00 ben canım ilk kızımı bu yöntemle ilk denemede hamile kaldım tek yumurtalığın var doğuştan ve polikistikoverliyim inşallah sanada nasip olur şuan ikinciye hamileyim ve tedavisiz korunurken oldu
Gokce57 Evet canım yumurtan belli bir büyüklüğe geldikten sonra çatlatmak için vuruluyorsun ama benim yumurtam kendiliğinden çatladığı için kullanmama gerek kalmadı
Gokce57 Damla00 gonal f hergun aynı saatte kullanacaksın doktorun anlatmıştır heralde bunları nasıl vurulman gerektiğini vs. Aklına takılan bir şey olursa sorabilirsin ❤ umarım ilk aşılaman pozitif sonuçlanır 🤲
Deletedmom_6 Damla00 yok ben kullandığım ay hamile kaldım aşılama oldum gonal f 450 lik şırınga şeklinde vardı bana sonradan 2 doz daha vermişti 13.de aşılama olmuştum 27 eylülde de hamile olduğumu öğrendim İnşAllah darısı sana 🙏🏼
Damla00 Gokce57 Sağol canım benim ben aşılama yaptrımadım bunu deneyip yine olmazsa aşılama yapıcaz ama yine aynı iğneleri kullnııruz herlde
Gokce57 Damla00 bana direk aşılama yapıldı sende nasıl bir yol izleyecekler bilmiyorum muhtemelen yumurta belli boyuta ulaştıktan sonra igne ile çatlat deyip belli aralıklar ile ilişki önerecekler ben aşılama için aynı ilaçları kullandım. 😊
Gokce57 Damla00 evet canım ilk denemede oldu şuan 5+6 günlük hamileyim iki gün önce keseyi gördük kalp atışı için ayın 15 ine randevu aldım inşaallah bir sorun olmayacak 🤲
Damla00 Nurr122 İnşalalh canım benim Allah razı olsun bana da isteyen bütün arkadaşlara da tez zamanda nasip etsin rabbm🤲🏻
Damla00 Gokce57 İnşallah canım inşallah o kadar istiyorum ki🤲🏻 Sağlıkla hayırlısıyla bi tane kimyasalım oldu mayısta