Sude-96 erada olmaz mı aşağıya çok bastırıyor lavabodan çıkamıyorum çok ayakta durunca belim bacaklarım ağrıyor ağırlığını belli ediyor artık gerçekten
erada Sude-96 bende sezaryan olucam 2 dogumum normal bebek kanala girer de olmaz diye korkuyorum zor yuruyorum haftaya cumartesi sezaryan olucam nasipse dayansa okadar
Anne-hanim Ben de 14 haftalığım 3 kilo aldım hayatımda hiç bu kiloları görmedim ama bu dert edilecek en son şey olmalı bence, yiyin için hamileliğin tadını çıkarın kilo bu alınır verilir sağlıklı olduğunuz sürece canınızı sıkmayın bence 🌼
Ozgrwili Verdimciler gelmemis 😁 ben de 3 verdim ama biliyorumki 6 . Aydan sonra 10 10 alicam.yinede allah korusun diyim zaten siskoyum.76 kg cok korkuyorum cok alicam diye
Kumsaladaaa 29+4 doktorum çok kilo almışsın son iki ay ne yapacaksın dedi 10 kilo fazla mı yemediğim halde nasıl bu kadar aldım anlamıyorum 🤷🏼♀️ Bu arada 1.73 boyum 67 kiloyum aldığım belli olmuyor ama doktor kilo alanları sevmiyor galiba ☺️
Ayum21 Petunyaa 19+4 oldum ve hâlâ aynı kilodayım bir kıl bile almamışım karnım da baya büyüdü ama anlayamadım neyseki doktor bebeğin kilosu gayet iyi dedi 🤷