Eslemkusun_annesi Kızlar tuvalete gittiğimde peçeteye ıhlamur renginde akıntı tarzı birsey geldi daha sonra gun icinde peçeteye hep sıvı aynı renk gelmeye devam ediyor suyum sızıyor olabilirmi sancim ve kasılmamda var
Semakacan Eslemkusun_annesi benim suyum renksizdi ve birden baya boşalmıştı sızıntı şeklinde olur mu ve renkli olur mu bilmiyorum belki herkesin farklıdır 🤷🏼♀️
Durualya Eslemkusun_annesi evet cnm benim gece sarimsi geldi sonra kanlı sızıntı şeklinde gelmişti benimde az az doktra gitmelesn bence
E-kt Eslemkusun_annesi akıntı değil ise anlaşılıyordur zaten sıvı ise sudur ve yeşilimtıraksa doktoruna bildir yada direk git canım genelde kaka yapmış oluyorlar inşallah öyle bir şey değildir sağ sağlim kavuş evladına 😘
Deniizzz Eslemkusun_annesi birden de boşalabilir sızıntıda olabilir bunu doktor bile anlamaz turnusollu ped ile anlaşılır ancak vakit kaybetmeden gitmelisiniz suyunuz sızıyorsa ve beklerseniz bebeğiniz enfeksiyon kapabilir lütfen ihmal etmeyin
E-kt Eslemkusun_annesi yani şöyle ıhlamur rengi kaka olmayabilir telaş yapma ama yinede doktora git sancım ve kasılmam var diyorsun baktın her şey yolunda doğum başlamış istersen geri gelip evde de çekersin sancını ama riske atma bi kontrol ol
E-kt Eslemkusun_annesi gözün aydın olsun mutluuu mesuuud yaşa inşallah evladınla çok güzel günlerin olsun 🥰 ömrüde ahlakıda güzel olsun inşallah sanada çok çabuk toparlanmak nasip olsun artık hep mutlu olun🥰