ozlem6610 Daha yeni 5 dakika önce jöle kıvamında benzetmek istemem ama ceviz buyuklugu kadar bi akinti geldi jel gibi sümüksü beyaz renkde. 40+1 haftalığım neyin belirtisi acaba nışan olabilirmi.???? Acil cevap verirmisiniz boyle olanlar bilgi verirmisiniz.
Heather ozlem6610 kuvvetlr muhtrmel, su grldi mi prki azda olsa? Birazcıkta olsa ishal ağrısı gib sancı hissediyo musunuz?
Aysebln ozlem6610 sümüksü jel gibi evet ama hafif pembemsi ya da kahverengi bir akıntı olmasi gerekiyor nişanın diye biliyorum şeffaf hiç duymadım eğer nişansa da zaten pat diye olmuyor sancı doğum sancilarinizin gelmesini bekleyin benim nisan haftaici gelmişti benim pazar sancılarım başlamıştı pazartesi doğum yapmıştım
Fasulyem2 ozlem6610 benim suyum durmayan bi akıntı gibi sümükümsü bi şekilde gelmişti bence açılman olmuştur bi git doktora ben hemen gitmiştim gittiğimde 3 cm di 4 saat sonra aldım kucağıma yavrumu. Bu arada hastaneye gittim 1 saat içinde sancım başladı sancınız yok mu?
ozlem6610 Heather su gelmedi ama bu sefer cok buyuk boyle bi akinti geldi ilk defa beyaz renkde şefafla karisik. Alt kisimda batma tarzi biseyler oluyo bugun gun boyu oldu.
230313 Nişandır büyük iht illaki kırmızı kan gibi olması gerekmiyor, yalnız ilk gebeliğimde nişandan 10 gün sonra sancım olmustu
ozlem6610 Aysebln bilmiyorumki canim vallaha ilk defa geldi bu ilk defa oldu bende oda baya bi gelmis azda degil ilk hamileligim bilmiyorum pek.
Aysebln ozlem6610 nişan da olabilir tabi ki canım benim pembemsi gelmişti eğer nişansa şuan yapman gereken sancılarını beklemek zaten nişan doğumun yakin olduğunu gösteriyor
ozlem6610 Hasmeftun suanlik yok sadece kasiklarimda az bi sizi tarzi bisy var ama sabahdan berri alt tarafimda vajinamda batma oluyo
ozlem6610 Heather bilmiyorumki kuzum bura ilce ya bazen oluyolar bazen olmuyolar benim doktorumda sehir merkezinde.
ozlem6610 Fasulyem2 suanlik yok canim sabahdan berri vajinamin altindan batma gibi seyler oluyodu smdide ara ara okdr olmuyo ondan sonra bu seffaf beyaz jel kivamda akinti geldi yapiskan anlam veremedim insallah dediginiz gibi biseydir