Serdem304 Canlar 15. Hftamizdayiz iki haftadan fazladir agzimda gecmeyen bi acilik var cok berbat, sevdigim şeyleri yerken dahi o acilik gecmiyor, mide bulantisindan sonra cok canimi skti, yasiyan veya bilgisi olan Varsa yardimci olabilir mi 😞
Rmys-27 Serdem304 canım ben 40 gün oldu doğurdum bende hamileliğimde yaşadım İnan doğurana kadar geçmedi ne yapsam gecmedı sezeryna girdim belden uyuşmuştum ztn ne zaman ki bebegım çıktı karnımdan İnanmazsın belki ama o an gitti ağzımın acılığı doğurana kdr gecmedı anlayacağın ne yesem ağzım acı olurdu mıdemı bıle bulandırırdı
Aslhn12 Evet yasadık . Yani Emin’im çoğu kişi hamileliğinde yaşadı. Maalesef çözüm bulamamıştım şeker falan atıyordum ağzıma ama geçiyor senin de geçer 20 haftadan sonra genelde ne mide bulantısı ne de ağzında o tuhaf tat hepsi geçiyor
Serdem304 Aslhn12 Tesekkur ederm cann ❤️❤️ 20. Hafta gozume Çokk uzun Geliyor, Naneli sakiz cigniyorum onun da etkisi uzun surmuyor hemen gecsin yaa 🤲🙏🙏
illwait Ben de yasadim nerdeyse bir ay olacak cok erken basladi ustelik, su o tadi arttiriyor diye su bile icemiyordum. Açken degil bisey yedikten sonra oluyor bende genelde. Azaldi ama gecmedi malesef. 12.haftadayim.
Serdem304 illwait Evet erken baslamis sende, Umarim erken de biter🙏😊 cok lanet bişi, aynen bnde su bile icemiyom :/
Serdem304 Rmys-27 gozun Aydin annesi 🥰 saglikla buyusun bebişin. Ayy çok korktum smdi :((( o kdr uzun surmesin ya nolurrr çok sabırlı biri değilim hep isyan ediyorm gecmeyince :)