Perşembe günü randevum var Dı normal de çam sakura takipli yim ama rahim ağzı kısalığım vardı ve kontrole gitmem lazımdı oraya randevu bulamayınca mecbur Kanuni ye aldım. Saat 10 daydı randevum saat 12 de girdim onuda geçtim içeride ultrason la bakarken kafanı çevir diyor bana ekrana baktırmıyor neden dedim corona var dedi. Yahu iyimisin iz ikimizdede maske var ben başka hastane de böyle bişey ne gördüm ne duydum. Ki çam sakura pandemi hastanesi olmasına rağmen hiç böyle muameleyle karşılaşmadım. Tamam dedim geçtim çünkü insanlarla polemiğe girmeyi hiç sevmem. Abartmıyorum 1 dakika ya sürdü ya sürmedi ultrasonla bakması. Bi kağıda çocuğun boyunu ölçülerini vs yazdı elime verdi yanındaki asistan siz dışarı çıkın ben sizi çaırıcam dedi. İyi tamam dedim Bi 20 dk daha bekledim asistan çıktı dışarı ölçüm kağıdını elime verip şurda ki gebe okuluna gidin başka bişey yok dedi. Şaşırdım bu kadar mı dedim evet dedi. Ee dedim bana ne çocuğun kilosunu ne boyunu iyimi kötümü ne bir ultrason kağıdını nede rahim ağzı uzunluğu nasıl vs hiç bir bilgi vermediniz dedim. Kağıtta yazıyor kilosu dedi Bi baktım doktor yazısı zaten klasik be kadar anlasanız. Doktor bişey olsa size söylerdi dedi. Ama bence doktor bişey yoksaa anneyi rahatlatmak için Bi iki kelam kullanıp bebeğin iyi vs bişeyler diyebilir bide bebeğini izlemek hiç olmassa ultrason resmine bakmak her annenin hakkı diye düşünüyorum. Bide dışarıda asistanı beklerken Bi kadın Bi doktora kağıtta ne yazıyor diye sordu sanırım okuma yazması yoktu doktor da yüzüne bile bakmadan gitti arkadaki doktorda dalga geçer gibi ‘orada yazıyor’ dedi yahu kadın zaten ne yazdığını sormuş orada ne yazdığını görse sanamı minnet edicek. Düşünsene yıllarca okumuşsun doktor olmuşsun ama birine kağıtta ne yazdığını söylemeye bile acizsin. İnsan olamamışsın hayatımda hiç bu kadar kibirli egolu insan bir arada görmedim hepsi aynı. Hastane ye gidip ultrason ekranına baktır mamaları kadar saçma birşey olamaz bence bir daha asla gitmem çam ve sakura en iyisi sanırım