Semos55 Havva8 eczanede neo beybı dıe bır ılac war ıcınde kımyon falanda war benımde cok gaz sorunu war bebegımde 25 gunluk bebegım gece yarısı ondan aldık uc damla wersem hemen anında gazını cıkarıp rahatlatyo ve o gun cok huzurlu uyuyo eger wermessem kıpkırmızı oluyorr cok sancılanıyo ama ılac cok ıyı cok sukur dırek ondan werdıgımde bes dakka sonra rahatlatyor
dolunay_6 Um07 kuzenimin bebeği de çok gazlıydı ne yapsa işe yaramadı meğer annesinin yediklerinden dolayı gaz sancısı çekiyormuş kuzenim hayvansal ürünleri kesinlikle yemiyor artık yediklerinden kaynaklanıyormuş sorununuz devam ederse doktora gitmenizi öneririm sizde bebeğiniz de perişan olmadan
Goksen35 Um07 Benimde 21 gunluk bebegim cok gaz sancisi cektik acillere gittik biogaia diye bi damla verdiler ama fayda etmedi kendi doktorumuz her yemegine kimyon kat dedi bide bir bardak sicak suya bir cay kasigi kimyon at su soguduktan sonra sadece bir cay kasigi sabah aksam bebege ver dedi onun cok faydasini gordum deneyebilirsin ise yariyo hemen rahatlatiyo
Korkmazdoruk88 Um07 eğer seni emiyorsa yediklerine çok dikkat et cnm çünkü yeşimlerin direk sütten bebeğe geçiyor süt olsun diye süt içme mesela çok gaz yapar soğan mercimek bu tarz gıdalar tüketmemeye çalış sırt üstü yatırıp karnını ovala biraz ama en önemlisi senşn yediklerin 😒🙏
Seresozge Um07 Um07 ya instagramda bir hemşire bebekte nasıl gaz cıkartılır gösteriyordu. İsmini bulursam söyleyim sana bir de o yöntemi dene istersen
Asli2663 Um07 23 günlük oğlum günlerdir gaz sancısı çekiyor bir çay kaşığı kimyonu bir su bardağı su ile karıştırıp içiyorum sabah akşam. Yine sabah akşam Rezene çayı içiyorum. Acı elma yağı var ondan aldım bene yağı ile karıştırıp günde iki kere ayaklarının altına masaj yapıyorum. Çok şiddetli ağlamıyor pırt yaparken kızarıyor biraz azıcık huysuzlanıyor ama eskisi kadar şiddetli değil çok şükür. Rabbim yardımcımız olsun çok zor bir durum bilirim dene istersen he bir de sabah akşam bir çay kaşığı rezene oğluma da içiriyorum bugün başladım buna da
Um07 Nurr Bende kimyonlu rezene çayı içiyorum canım az bisi faydası var işte ama o kadar çok yok ne yazık ki onu da deneyim inş geçer ya
Soraya Um07 yan yatırıp bacaklarını hareket ettir yürütür gibi ileri geri vs bu dönemde yatış pozisyonu da bebeği pek rahat ettirmiyor. Kendi kendine çıkacakken sırt üstü uzanıyor diye çıkmıyor mesela