Binnazzz12 6 haftalık hamileyim yatarken doğalgaz a sırtımı veriyorum zararlı mı benim bu hareketin ayaklarımi felan yasliyorum
Sym20 Binnazzz12 bilmiyorum bu belki sizi biraz korkutur ama bizim bi tanidik petege sırtını verip uyuya kalmis ciddi derecede yanik olmustu cigerlerine kadar bence tehlikeli bisey yapmayin
Helpmee gurbetcianne97 Binnazzz12 sıcak doğumu tetikler çünkü doktorum bana cok sıcak suyla bile duş almamı yasakladı
gurbetcianne97 Helpmee neredeyse kaynar suyla duş alıyorum doğursaydım ben doğururdum ki doğumu tetikler olayı son haftalar için geçerli. 6 haftalık bir hamilelikte kendini ısıtmanın hiç bir zararı yok 😊
Helpmee Binnazzz12 biliyorum sıcak su koymadığınızı ben sıcaktan bahsediyorm zaten Çok kafanıza takılıyorsa doktorunuza danışın
Binnazzz12 minik4550 ya evet doktorum bana da demişti sıcak suyla duş alma diye bugün aklıma geldi ordan aklıma geldi zaten aceba zararlımı diye bundan sonra uzağım zatne de
Cemle gurbetcianne97 kanama gibi durumlarda çok sıcak suyla duş almayın diyorlar. Siz yine de dikkat edin kendinize
Sym20 Binnazzz12 bencede canim bende boyle olaydan sonra sırtımı vermem tedbiri almak lazim sebebi usuyomusunuz cok ondanmi