Glr050 Alessa benimki soldaymış ya heycandan karıştırmılım 😀 soldaysa kız oluyormuş karışık bu işler ya bebek hep bi yerde duracak değil ya 😀
gcigdem Alessa 6-7 haftalıkken keseniz yuvarlak mıydı fasulye gibi oval miydi? Bana da erkek sağda oluyor dediler hep😂 kese şekline göre de yorumluyorlar
Nehirimmmmm gcigdem bnm ki fasulye şeklinde hangi cinsiyet oluyor acaba birde ilk haftalar sağdaydı şimdi 4 aylık oldum sola geçti , halen cinsiyeti bilmiyorum 🤷🏻♀️
gcigdem Alessa salı günü gösterirse öğreneceğim bende yarım saat öncesinden meyve suyu iç dediler göstermesi için ne kadar doğru bilmiyorum😂
Onner gcigdem benimki de hep soldaydı simdi ordan oraya geçip duruyo durmuyor yerinde hep yer degistiriyor😄 bi gün sagda bi gün solda bazen ortada 🥰 25. Haftama girdim
gcigdem Onner ama sizinki büyük benim ki daha 16 haftalık. O haftada şişmez kist vardır başka şey vardır dediler :/
Onner Annekuzusu_0 18den sonra bazı günler pit pit minik tekmeler hissettim ama her gun değil, tam olarak 22den sonra tekmeler kuvvetlendi az kalmış sizinde hissetmenize ☺
Annekuzusu_0 Onner bizimki ultrosonda görünüyor hareketleri hatta geçen hafta bacağını bi diredi karnıma ultrosonda resimdede çıktı ama hissedemiyorum
Onner Annekuzusu_0 daha minicik o🥰500 grama ulaşınca nasıl belli oluyor dışardan bile minik minik karnınız hareket eder
Alessa taspinar1007 hatirlamiyorum 14 haftadan basladi qaliba once kasikta oldu sag tarafda simdi de karnimin sag tarafinda toplaniyor