Gamzesss3 Arkadaşlar yan korumaliklar için ve nevresim için takım var mı korumalik var bende ayriyeten almak istemiyorum ama internette hep takım satılıyor ben sadece korumaliklar içinde yüz istiyorum ?
elaweannesi Gamzesss3 bi site war yapıyor gayet güzel we uygun bana göre bakın isterseniz korumasız da yapılıyor yatak örtüsü falan
Gamzesss3 evlatkokusu0806 ya ben korumaliklar için de istiyorum ya ondan e bebekten baktım ama korumaliklar için takım halinde yok 😏
elaweannesi Mervepera ben satıyorum bi takım elimde war kız bebek için sıfır daha hediye geldi ondan isterseniz iletişime geçelim cibinlik tül aparatı we korumalıkları da war
evlatkokusu0806 elaweannesi little Dreams toys nevresim takımı diye geçiyor benim aldığım trendyolda arama butonuna yazın tükenmek üzereymiş. Ben 3 ay bekledim alabilmek için kaçırmadım aldım Başka desenleri de var çıkar zaten onlarda
evlatkokusu0806 elaweannesi ha yok stokları çabuk tükeniyor istediğim desenin o yüzden o kadar bekledim 😊zor güncelleniyor stoklar
Ayse0771 elaweannesi ben de e bebekten aldım 2 takım tanesi 50 ye geldi indirim döneminde. Pamuklu. Azcık büyük beşiğe ama sorun olmaz terzi halleder. Terziye diktirmek istediğimde takıma 160 dediler
burcin2021 Ben de özellikle korumalıklar için arayıştayım bulamıyorum:( terziye diktireceğim galiba fermuarlı şöyle istediğim an yıkayabilmek istiyorum
Gamzesss3 burcin2021 galiba bende en son terziye diktircem çünkü korumalik var yüzude var ama nevresimle çok alakasız durur takım olsun istiyorum