Sevvalcicekkk Kizlar 12. Haftanin içindeyim cinsiyet öğrenmeye kaç haftalikken gitmeliyim ? Siz kaçıncı haftada öğrendiniz.
Tugbatugba-8181- Sevvalcicekkk 12+4 te kesin gibi konistu doktor söyledi ama ben ogrenmedim kardeşime söyledi o da bana söylemiyor 😂
Puki Sevvalcicekkk ben 18+1 oldum hala öğrenemedim bence bekle çok erken daha çünkü net bir şey de söylemezler şimdi gittiğinde
miyopmom Sevvalcicekkk 2 kisi 13 haftalik ultrason goruntusune burda tahmin yaptilar bide dayanamayip instagramdada yaptirdim 3 ude kiz dedi doktoruma sormadim cunku o 16. Haftadan once soylemez 😂 ama hu gidisle o bana soylemeden ben ona soyleyecegim
Sevvalcicekkk Puki burada okuyorum 11. Haftada bile öğrenen varmış bende onları görünce şaşırmıştım onlar şanslı demekki☺
yarenaygk34 Sevvalcicekkk çok merak ediyorsan 14. Haftada falan git bazı doktorlae söylüyor benim normal kontrolümde 16. Haftaya denl geliyor ondan bekliyorm
Puki Sevvalcicekkk bende onları görünce çok şaşırıyorum ama net bir şey söylemiyorlar yine de acele etme derim ben
Dogaaaa asdfg3 10uncu haftada tahminde yine mi kız demişti :) bana da tahmin yaptı merak ettim değişir mi acaba 🥰
eso14 Sevvalcicekkk canım 17. Haftam da kontrole gittim bebişim kendini göstermedi doktorum erkek bebeğe dair bir belirti göremedim dedi kız büyük ihtimal ama kesin bişey diyemem dedi. 19 haftalıkken detaylıya girdim ve kesin kız dedi doktorum
Deletedmom177227 Sevvalcicekkk biz de 12 de tahmin etti 16nın başında net konuştu biz yine de detaylıyı bekliyoruz :) kıyafet vs yaptırmak için :)