irem5803 kızlar 18 haftalık hamileyim ilk gebeligim hareketlerini daha hissetmedim normalde hissedilmesi gerekılıyormuş endişelenıyorum siz kaçıncı haftada hissettiniz
Haticegrl irem5803 benimde ilk hamileliğim canim ben anca 20. Hafta da hissetmiştim o herkeste değişiyor
atesinannesi irem5803 benim bebegimde gec kipirdadi 20 haftaya kadar korkma 20 haftadan sonra kipirdarmis doktor bana oyle söyledi
Momtobe İlk gebrliklerde 22. Haftayi bile buluyor ki ben 20 civari hissettim.. korkma allah'in izniyle hissedeceksin🙏🏻
Zs18 Ben 20 haftada hissetmeye başldım benim de ilk gebeliğim kalp atışını hissediyorsan yakın zaman da hareketlerini de hissetmeye başlarsın
AyeSayn Aynen. Cnm gayet normal benimde ilk gebeliğim 20 hissettim daha hissedersin sıkıntı yapma ilk gebelikte biraz geç hissediliyor tecrubemiz olmadığı için
irem5803 yorumlarınız için teşekkür ederim kimi 15 haftalıkken hissediyormuş bende artık endişeleniyorum haliyle 😔
Haticeyildiz irem5803 ben tam 20 de hissettim bende korkuyodum ama ilk gebelikte gec hissedilirmis zaten