Rabiademetin Kızlar 9 haftalık hamileyim 2 gündür sağ kaşığımda ağrı var ani hareketlerde özellikle böyle birşey saplanıyor gibi anlık acı başına gelen varmı
Sevvalcicekkk Rabiademetin benimde 9. Haftada sol tarafıma ayni siddette bir agri gidiyordu doktoruma sordum kanaman yoksa korkma demisti bebek buyumeye başladığı için rahime baskıdan dolayi olabilirmiş
civcivimmm Rabiademetin benden9 haftalık hamileyim günlerdirnkasık ağrısından mahvoldum bi yandan belim tutuldu bi yandan kasık ağrısı ve 2.bebeğim.. İlki daha 15 aylık aşırı zorlanıyorım umarım bian önce ağrılar azalır sağlığımıza kavuşur sağlıkla kavuşuruzz
civcivimmm Polenpolen52 valla bana şu 5 günde bişey olmadıysa sanmıyorum çünkü aşırı şiddetliydi benim ağrım kanamanız yoksa bişey olcağını düşünmüyorum ama içiniz rahat etçekse bi acile gidip görünün
Sengul82 Çok bende de var 8 haftaligim bende.arada sol kasigim ayağa kalkınca daha çok ağıriyor ve belim ara ara.idrarimda zaten enfeksiyon çıktı ikidir toz ilaç verdi kullandım ama halen yanmam var azcik