Alessa Bebeginizin hareketleri nasil bende sadece pit pit oluyo kalp atisi gibi elimi karnima koydugumda guclu hareketler cok az belki haftada 1 🙄 sizde nasil haraketleri? Normalmi acaba boyle
Denizvegokyuzu Alessa Bizde 21.haftadayiz çok dikkat edersem hafif hareketleri var belirgin bı hareketini hissettirmedi daha ufaklık heyecanla bekliyoruz 🤲🏻😇
alyabebekkk Alessa yeni mi hissetmeye başladınız hareketlerini yoksa hareketliydi de yeni mi böyle oldu ve ilk gebeliğiniz mi?
iremmm1232 Alessa ben 25 haftalıgım kuzum aha yarın 26 olucaz bu haftalarda daha güçleniyor benimde ilk başta kalp atışı gibiydi hatta doktorum hıçkırıyor olabilr demişti şimdi yerinde durmuyor kıpr kıpır
2cucukanasi Alessa ilk gebelik ve iç karnınız genişse çok normal 23.haftam bitmek üzere halay çeken bi kız var içimde oğlum aşırı sakindi bunda şimdiden dışardan dalgalanmalar belli
Alessa alyabebekkk 19 haftamnan hiss ediyorum hareketleri ilk gebeligim karnimda o kadar cikmadi karnimin ici genis galiba
Papatya-Kokusu 2cucukanasi aynen benimde öyle 😊 ilk gebeliğimde bebeğim cok sessizdi bu öyle değil dısardan bile görüyorum
Papatya-Kokusu Alessa 23. Haftama giriyorum yarın bebeğimde gelişim geriliği var ama ona rağmen bazen dısarıdan vurduğu yeri görüyorum hareketleri 2 haftadır falan daha güçlü sürekli hissediyorum nerdeyse 2. Gebeliğim bu arada belki onun etkiside vardır 😊
Ceylanby Benim ilk gebeliğim. 17 haftalıkken dediğiniz gibi minik minik hareketler hissediyordum. Şuan 20 haftalık hareketleri baya belirgin dışardan eşim de hissediyor. Ama merak etmeyin her annede farklı haftalarda hissedilir
alyabebekkk Alessa her gebelik bir değildir canım bazıları geç bazıları erken hisseder ilk gebeliğinse geç hissetmen de normal, bende ilk hareketlerini aynı senin gibi alt taraflarda kalp atışı gibi hissederdim
Denizvegokyuzu Alessa Evet oda nadiren ve tek tük elim karnımda geziyorum resmen bı hareketini kaçırmamak için 🤗