Mehtap_93 Kiymetlibebek yemiyorum ben zaten normaldede almam eve . Ama yiyenler var tabi arada yenebilir ama zararlı tabi
Anniii Kiymetlibebek ben sürekli sucuklu yumurta yiyorum arada salamda yiyorum ne yapım canım istiyor 😂 kızıma hamileykende yedim hiçbir sorun olmadi çok şükür bizde
Vmerve Kiymetlibebek bende yemiyordum ama geçen canım salam istedi 1 2 gün kahvaltıda yedim sürekli yemiyorum ama
Meleekk Kiymetlibebek iyice pişirip yiyorum ben sucuk. İlk üç ay yemedim ama. Canın çok istiosa iyice pişirip biraz yiyebilirsin belki 🤷🏻♀️🤭salam sosis sevmiyorum.
Ahsendsl Kiymetlibebek ayda yılda bir canım çekince yiyorum. Çiğ yemiyoruz pişirip yiyoruz. Ama zaten sosis ve salam çok sağlıksız şeylerden yapılıyor diye biliyorum. Normal zamanda da yememek lazım 😖 içine neler konduğunu bilse insanlar yemez bence 🤢 sucuğu bildiğimiz güvendiğimiz yerden alıyoruz ama. Sucuğun içeriği ve yapımı tamamen farklı zaten.
Aleyyo-09 Salam sosis zaten sevmezdim sucuk çok nadir yiyorum ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri ağzıma sürmedim , fazla tüketildiğinde bebeğin beyin gelişimini etkiliyormuş
Elanurgvn61 Kiymetlibebek Valla canım çok iyi pişirip yiyorum ama sık sık değil arada sırada canım bir ara sosis çok çekmişti onu da ince ince kesip baya Bi kızartıp yemiştim iyi pişirmek önemli
AdenEva Kiymetlibebek yenmemesi gerekiyor kimseye de tavsiye etmiyorum yanlış anlaşılmasın. Ama kendimi tutamıyorum hamileliğimin başından beri yiyorum hem de sık sık
Zehra9616 Kiymetlibebek akliniza gelebilecek butun yemek icin yapilmis herseyi yiyorum durmaksizin hic de korkmuyorum 😁