zaydn Hamilelikten önce 58 kiloydum doğuma 73 ile girdim 10 gün oldu doğum yapalı 65 kiloyum su an eski kiloma daha düşer miyim yoksa bundan sonra artık benim elimde olan bir şey mi acaba 🤦🏻♀️😂
Bhazal zaydn bende 58 le hamile kaldım 8 aylık hamileyim 73 kiloyum 😂😂 bu gidişle de daha alırım gibi
Anniii zaydn kuzum zayıflarsin senin elinde tamamen emzirirken çok güzel kilo veriliyor ben 60 kiloyla hamile kaldım 78 ile doğuma girdim 2 ayda 60 kiloya düştüm sonra dahada zayıfladım 53 kiloya düştüm şimdi yine hamileyim kızım iki yaşında 🥰
Defne2018 zaydn bende 50 ile hamile kaldım kızımda 66 ile doguma girdim 58 e düştüm şimdi 58 ile hamile kaldım 62 idim en son 26 haftadayım
Mefat zaydn ben daha hiç doğum yapmadım ama burda okuduğum kadarıyla sezaryenden 1 hafta sonra kullanmaya başlıyor bayanlar ve memnunlar. Açıkçası bende kullanmayı düşünüyorum doğumdan sonra. İnşallah tabi.
zaydn Aycaaa571 maşallah nasıl almadınız benim sezeryan olmamın sebebi karnımın küçük olması 15 kilo aldım dedim doktora az almışsın dedi siz daha az almışsınız
Aycaaa571 zaydn ben 7 aya kadar hiç kilo almadım 7 aydan sonra kilo almaya başladım iç karnınız mı dardı acaba
zaydn Aycaaa571 ic karnım genişti herhalde çünkü ben doğuma gittim kimse hamile olduğumu anlamadı doktor geldi bağırdı bunun karnı çok küçük nasıl doğuma geldi dedi sezeryana aldılar o yüzden
Aycaaa571 zaydn karın çok küçük diye sezaryana alınmayı ilk defa duydum sezeryandan sonra şişkinlik kaldı mı yoksa karnınız o kadar genişçe genelde bebek kilo alıyor
zaydn Aycaaa571 yok su an karnım dümdüz bebek te kilosu biraz zayif doğdu o yüzden sezeryana aldılar direk karnıma baktı öyle anladı bebek zayif diye ne bilim o an hem suni verdiler sancı cekiyorum hem konuşmaları anlamaya çalışıyorum 🤷🏻♀️