Gulra Aysmaa Sadece bel ağrım ve akıntım var. Dün cinsiyetini öğrendik. Doktor 40 dk inceledi şükür bacak arasınıda açtı imşallah sağlıkla kucağımıza alırız
Meri3220 Aysmaa bende de akıntı ve sık sık idrara çıkma dışında şükür bir problem yok 1 hafta sonra kontrol var. Cinsiyet öğrenen var mı aranızda 🤗
ecembd Aysmaa benim bir sıkıntım yok ama sabah evde takılıp dizlerimin üzerine düştüm. Kanama ağrı yok doktora yazdım gelmene gerek yok dedi ama aklımdan da çıkmıyor
1122334455 Şu anlık iyiyiz biz bir sıkıntı yok canım sadece bel sırt ağrısı ve kasık ağrısı var 🥰 sen nasılsın
Aysmaa Gulra oy maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bende de bu aralar çok akıntı oluyor üşütüyor muyuz acaba
Aysmaa papatya56 çok geçmiş olsun canım Allah sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
papatya56 Aysmaa Amin İnşallah Allah razı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin İnşallah🥰
Meri3220 Gulra Serdem304 bakalım bizede 12 de erkek diye tahminde bulundu 16da kesinleşir dedi bakalım artık hayırlısı 🤗
Serdem304 Genel olarak iyi bulantilar azaliyor ama gecmiyor ve agzimda surekli aci bir tat var, sevdigim şeyleri bile yerken tat alamiyorm 😞 ne yapabilirim yardimci olun
Aysmaa Serdem304 Hahahha doktor söylediyse nettir. Net konuşmadığı için mi emin değilsin. Banada %75 ihtimal dedi bende hala öğrenemedim ney olarak