Bsrgrss Mavistez sanki yukaro doğru çıkıntı bana da erkek gibi geldi. Allah hyırlısını nasip etsin inşallah🤲🏻
Sermec27 Mavistez o pipi değil pipi orda olmaz zaten ama sanki bana nub kısmı kemik yapısı Kız gibi geldi 🥰
1122334455 Sanki ayakları gibi duruyor 😳 yani çokta anlayamadım sağlıkla kucağına al inşallah kaç haftaliksin 🥰
Mavistez 1122334455 şuan 16yim haftaya öğreneceğim sağlıklı olsun inşallah gerisi önemli değil insan merak ediyor işte 🥰🤭
1122334455 Mavistez aramızda 3 gün var 🥰 bende 2 hafta sonra gidicem ilk kız dedi şimdi ise bie cikinti var gibi dedi bakalım sağlıklı olsunlar başka birşey istemem rabbim sağ salim kucagima versin bekleyen herkesin 🤗
Mimik Kiz bence, pipisini goreniomek icon cok erken, nub cizgisiyle tahmin yapilabilir… https://resimyukle.io/r/hgn0HTifkT
Mavistez Mimik o gösterdiğiniz yer bel kısmı doktor ölçüm çizgisi baştan popoya ölçüyor baştan popoya çizgi çekti doktor poposu neresi belli sizin gösterdiğiniz yerde olmaz zaten bu görüntü 14 haftalık bin çizgisi 13 haftadan itibaren şekilleniyor benm 3. Gebelik ☺️
Mavistez Ciceekanne bakalım kordonmu yoksa organimi doktorda emin olamadi teşekkür ederim yorum için ☺️
Mavistez Bsrgrss çevremdeki arkadaslarimda öyle dedi ama doktorda kordonla karışmasın diye net söylemedi Ogün bakalm cuma öğreneceğim ☺️❤️
Mimik Mavistez doktorun olctugu yerin alt kismi benim dedigim yer… Iki yatay cizgi gorunuyor… Daha acemiyim tabii😅 bence nub cizgisi gibi kiz gibi…tabii doktor degilim, benim nacizane tahminim bu😁 Saglikli sihhatli olsun da, cinsiyet elbette önemsiz😆
Ciceekanne Mavistez ben yatma şeklinden dolayı erkeğe benzettim canım kalça kısmı yüksek duruyor ondan dolayı hayırlısı olsun inşallah hakkınızda 🥰
Mavistez Mimik aynen canm orası öyle rabbim sağlıklı versinde insan merak ediyor 😁 bide ben korunurken kaldım tam supriz bebek 🤭 belkide dediğin dogrudir canm benim gösterdiğim yer Kordon’da olabilir zaten