Glsh14 https://resimyukle.io/r/LTwu7X8Cy Aslinda doktorum gordu gibi oldu cinsiyeti soylicekti ben soylemesini istemedim sonrasinda şok yaşamak istemiyorum netlessin bide cinsiyet partisi yapacagimiz icin istemedim.ama simdide bi merak sardim belki goreniniz anlayaniniz vardir diye attim ☺️
1122334455 Glsh14 benim kinin de böyle bir fotosu var ilk kız dedi şimdi de erkek bakalım ne olucak 🤷
ozge07070 Glsh14 Kuzum valla doktor bana 12+6 tahminde bulundu %80 erkek dedi bi çıkıntı gösterdi bu haftalarda kızla erkeğin çıkıntısı aynı olur dedi 17+0 da kontrole gittiğimde %100 kız olduğunu öğrendim 😊
Glsh14 ozge07070 evet bide benim bebegim daha 11+3 tu dun gittigimde.cok erken diye ogrenmek istemedim.Allah kucagina almayi nasip etsin kuzum bakalim bizim ne olcak☺️🥰
ozge07070 Glsh14 amin canım inşallah sağlıcakla kucağına alırsın sende gönlünden geçen olur inşallah ❤️
fatma_dilek Ultrason da iki bacak arasında düz bir çıkıntı olduğunda sağa doğru yani paralel kız .ama bu çıkıntı yukarı doğruysa erkek olduğu söyleniyor doğruysa benimkini düz gördüm Pazartesi belli olacak inşallah doktora gideceğim
Glsh14 ozge07070 amin insallah kuzum.gonlumden geçen yol valla tek istedigim saglikli olsun.ama istemsizce agzimdan karnimi severken kizim kelimesi cok cikiyordu.hayirlisi artik🥰🙏