Minigin_annesi0 Kızlar sürekli Necati hocaya gitmek istiyorum ama randevu bulmak çok zor. Randevu talebi açamıyorum uygulamada bi sorun var talep açılmıyor hiç bir doktora siz nasıl alıyosunuz randevuları?
Neslikra06 Minigin_annesi0 cuma gunune gamze yılmaza aldım sürekli takip etmek gerek arada açıyorlar gebe randevularını iki hafta sonra gideceksem kontrole gittiğim gun iki hafta sonrası için alıyorum randevuyu hemen mhrsden tabi açıksa
iremmm1232 Minigin_annesi0 necati hoca çok iyi ben ona gidiyorum ama sana şöyle söylelyeyim günde 3 4 kere girip randevu varmı diye baktıgım oluyor randevusu gece 12 den sonra açılmıyor malesef gün içinde aklına geldikçe takio etmeni öneririm talep açımca zaten asla sıra gelmiyor
alparslanannesii1661 Minigin_annesi0 dogumum olana kadar hep onagittim randevu bulamiyordum sabah cok erken gidip bankodan veriyorlardi
Minigin_annesi0 Neslikra06 Farklı doktorlardan alabiliyorum zaten bende 17 sine aldım ama istediğim doktora randevu talebi açamıyorum maalesef
Minigin_annesi0 alparslanannesii1661 O zaman da çok bekletiyo ya hastane havası tansiyonumu düşürüyor bayılıyorum 😂 maalesef öyle gidemiyorum