Taze-annee Kızlar Eminevimden daire alan var mı ? Biz kuralı sistemle daireye girdik sonra içime kuşku düştü acaba kendi adamlarına mı çıkıyor ev diye… çevresinde kuralı sistemle ev alan var mı acaba
AdenEva mammaaa33 Taze-annee Bence şikayet sayfalarına aldanmayın adı üstünde sadece şikayetlerin olduğu bi site. Çok memnun kaldığınız birşeyi de o sitede arayınca inanılmaz yorumlar çıkıyor. Çünkü sadece kötü yorumlar var 🤷🏻♀️ Benim arkadaşım ev değil ama araba aldı kuralı sistemle. Hem de çok başlarda çıktı ona daha çeyreğine bile yeni yaklaşmıştı yani.
teletabi Taze-annee var canım benim arkadaşım aldı ama bikaç sene önce. Şuan o evlerinde kiracı oturuyor kendileri tayinciler. Başka şehire gittiler evi kiraya verdiler
aysnrsvs Taze-annee kuralı sistemle değil ama anlaşmalı peşinat ve 15 ay taksit ödemesinden sonra yarısından fazlasini ödemiş olucak önünüzdeki ay nasipse alinmis olucak kardeşimin ödemeleri yüksek yaklaşık 20 ay daha ödemesi kalıyor
Taze-annee AdenEva aynen canım şikayet sayfasını okudum elbette ama oraya da güvenemiyorum insan. Burada yakınen alan var mı onu merak ettim inşAllah bize de çıkar 🙏 teşekkür ederim 🌺
Taze-annee AdenEva aynen canım şikayet sayfasını okudum elbette ama oraya da güvenemiyorum insan. Burada yakınen alan var mı onu merak ettim inşAllah bize de çıkar 🙏 teşekkür ederim 🌺