alcang evlatkokusu0806 zor pişer ve sert olur. Düdüklüde kısa bi süre kendi suyuyla pişirirseniz yumuşacık olur ve sebzeler piştiğinde etinizde pişmiş olur
Trilece Canım bence önce tencereye koy kendi suyunu salsın çeksin hatta gerekirse az daha su koy haşlansin diğer türlü etin pişmeye bilir
Aieskocaak Sebzelerin pişer ama etin pişmez biraz hangi hayvanın olduğuna da bağlı dana eti daha geç pişiyo genelde ön haşlama yapmanı tavsiye ederim
Azizinannesi2 evlatkokusu0806 pişer bacım biz onun aynisni yapıyoruz adı eli bogrunde diye geçiyor yöresel yemek olduğu için tepsinin bir köşesine domates bir köşesine biber 6 7 dış kadar sarımsak üstüne azcik yağ gezdiryorum mis gibi pişiyor Sürekli karıştırarak pisir 30dk da pişer
Deletedmom62627 Ben denedim pişiremedim 😁 sulu yemeğin içine çiğden koymuştum güveç misali saatlerce yemek pişti et pişmedi bende o günden sonra eti düdüklüde pişirip öyle yemeklerin içinekoyuyorum yoksa kötü oluyo 🤷♀️
Gupssse evlatkokusu0806 eti öncesinde haşla hem zamandan tasarruf hem de elektrik çok gelir.obur türlü fırında pişirmediği için lezzet olmaz cnm
Sevgikaya1525 evlatkokusu0806 ben sebzeli bi şekilde yapıorm tepsime ilk etimi snra patlicanı biberi domates eklerim çok da gzl pişee