elfkara Kızlar selam hassas Bi cildim var en son agda yaptırmaya gittiğim de inanılmaz cildim tahriş oldu genital (özellikle acayip canımı acıttı kız) ve bacaklarım özellikle ben de hiç olmazsa bacağımı falan kendin evde alayım diyorum ne kullanıyorsunuz
Oznurakts elfkara ay bende üç aydır gidiyorum her seferinde tahriş oluyor. Aşırı can yakıcı bir durum bu. Son ayım artık gitmek istemiyorum ama mecbur gidicem yada weet ağda bandıyla kendim üstleri alicam 🤷🏻♀️ başka çarem yok. Hazır bant olarak en iyisi weet diğerleri ise yaramaz.
Hilalyrdkl elfkara benimde cildim çok hassas tahriş oluyor hemen . Pudra dökmediler mi yaparken ? Bol pudra dökmesini söyle her yere ondan sonra ağda yapsınlar o şekilde sorun olmuyor .
Alka elfkara canım Gratis bee beauty var denesene onu bı . Benimde cildim aşırı hassas . Onu kullanıyorum ama hiç bişey yapmadı . Pudra da sürmedim
Beyzinur elfkara genital bolge bnmde cok tahris oluyor yara yapiyor kagit agda jilet kullansam ayri dert tuy dokucude fazla ise yaramiyor ne yapcm blmm
BusrAras- Ben sürekli agda yaparım bana en iyi gelen boncuk agdalar oldu yada cezve agda kuaförlern agdalarını pek sevmiyorum sesu agda güzel mesela 👍🏻
ozumveannesi Özel bölgem için Boncuk ağda çok iyi oluyor bacaklarımı epilasyon cihazıyla alıyordum ama artık göbüşten birşey yapamıyorum doğuma yakın kuaföre gidicem ilk defa ama utanıyorum 🙈
Nilh20 En son kaçıncı haftada agdaya gidilir? Agdanin doğumu tetiklediği gibi şeyler duydum ne alaka anlamadım ama. Valla doğum korkusundan çok bunu düşünüyorum temiz gideyim rezil olmayayım 😄🙈
Hilalyrdkl elfkara sen bir daha gittiğinde mutlaka söyle canım . Bende kendim yaparken tahriş oluyordu hep ama pudra da dökmüyordum tabi. Son zamanlar olunca utana sıkıla mecbur gittim kuaföre . Ama Allah bin kere razı olsun yani kadından hemen dedi zaten tenin çok hassas diye bol pudra döktü . Ne bir kanama oldu kıl köklerinde ne de tahriş çok memnun kaldım .