Trilece Kızlar çınarlı Hastanesi’nde Onur bey,e giden/gitmiş olan var mı acaba, Onur bey e randevu almayı düşünüyorum ama memnun kalıp kalmadığınızı benimle paylasabilir misiniz💚
Selincokerr Trilece ben gidiyorum canım doğumum onda olacak nasipse . Evet iyi bir dr az ve öz konuşuyor ve baya da hastası var
Gumus25 Ben daha önce gitmiştim. Kimyasal gebelik yaşadığım zamanda. Kendisi hastayı korkutmayı seviyor gereksiz bir operasyon önermişti ondan sonra iki dr a daha sordum gerek demişlerdi. Ben pek memnun kalmadım. Ölümsüz bir durum oluştuğunda genelde tavrı negatif oluyor bu da insanı strese sokuyor daha çok
Bebetonunannesii Kızlar İzmir de ayrıntılı ultrasona hangi hastaneye gittiniz devlet hastanesi olarak ?
Ecekorall Selincokerr normal doğum Prenses doğum dedikleri Pammmuk gibi epidural anestezi yapıldıktan sonra sancı ağrı hissetmedim Suni de verdiler Suyunu da patlattılar Toplamda 3 kez verdiler ilacı Epidural varsa sancı yok mükko bi şey böyle 20 kez doğururum ben 🌸 Doğum sonrası ilgi de güzel Doğuma annem de girdi bu arada Ben memnun kaldım dediğim gibi epidural varsa acı yok hastaneye 3cm açıklıkla gitmiştim 40 sn sancı 3 dk rahat şeklindeydi sancı olunca yürüyemiyoruz bile ama epidural olduktan sonra miiiiiiisssss
BabyLoveeee Bebetonunannesii hastahaneyi arayıp telefondan aldım randevuyu ama doçentden aldım ücretliydi yani benimki,normal bölümde telefonla randevu veriyolarmı pek bilgim yok maalesef.
Aselllll Ben de onur bey e gidiyorum çok memnunum o kadar saçma sorular soruyorum ama yinede cevap veriyor ve hiç sıkılmadan bence güzel de yapıyor işini tavsiye ederim saat kaç olursa olsun bi sıkıntı olduğunda bana yazabilirsin demişti bi kere yazdım direk cevap verdi ayrıca Güler yüzlü bir doktor
Selincokerr belis_4 ya seseryandan sonra odaya gelince sonda hemen çıkarılıyor mu nasıl oluyor hemen ayaklanılıyor mu
belis_4 Selincokerr epidural anastezi de sonda amaliysthneden çıkmadan odaya geçerken cikmiyomus. Doktorum öyle dedi ben hiç takıldığını çıktığını anlamamıştım. Sordum geçen taktik dedi 3 saat sonra ayaklandim ağrı