Busra6034 Selam kızlar ben günde iki bardak süt içiyorum fakat inek sütü çok kokuyor onu içemiyorum siz hangi marka içiyorsunuz ben genelde torku alıyorum onunda bi faydası olurmu hazır süt ama
Elfs Busra6034 Migros’un sütü güzel lezzeti falan ama koku konusu hamilelikte çok kişisel bir durum kokabilir denemeniz lazım
Zeytin20 Busra6034 bi marka dicem eşim orda çalışıyor mimlenmiş olurum 😂 sek,içim, Pınar herhangi birinden pastörize alabilirsin 😉
Busra6034 Cansuada24 teşekkür ederim canm sagol, süt bende de biraz şişkinlik yapıyor ama işte bebiş için katlanıyorz 🥰
lunam Busra6034 ben de torku içiyorum genelde, tabi faydası var 😊 ama süt ürünleri sütten daha faydalı kefir, yoğurt gibi.
Ozlem2206 Busra6034 içim laktozsuz sütü tek geçerim 👍🏻asla başka süt içemiyorum hele Migros a101 bim gibi kendi markaları olan sütler su karıştırılmış gibi çok kötü pınarda güzel
aygnaygn Ozlem2206 laktozsuz sutun bir zarari yok dimi canm bende yanls almsm smdi farkttm bende iccim de sütle hic aram yok sirf faydalı dye almstm pastorize alcaktm laktozsz almsm:)
Ozlem2206 aygnaygn tüm kutu sütler pastörizedir :) laktozsuz gaz yapmaz normal sütler gibi içimi daha rahat olur
Cansuada24 Ozlem2206 aynen icimi daha rahat agır degil nasıl desem diger markaları ictigimde sanki agzımda agır bi süt oluyor nebilim böyle çökelik gibi 🙂