Ayse254 Haftamda plesentamın aşağıda olduğunu öğrendim doktorum aşırı rahattı hiçbir yasak koymadı hatta öğretmenim ve rapor vermedi çalış dedi 🐣 1 ay sonra 21. Haftamda ayrıntılı ultrasona girdim veee yukarı çıkmış bile 😍 bu arada doktorun rahat olması beni o kadar rahatlattı ki hiç aklıma bile gelmiyordu bebeğin eşinin aşağıda olması ayaktayken yukarı çıktı çok şükür doktor çıkmazsa da üzülme sezeryan yaparız bir şey olmaz diyordu 😅 benim durumumu yaşayanlara umut olsun diye yazdım 🐣
cyln_hnm Ayse254 bende 21de aşşağıda olduğunu öğrendim 25de hala yukarı çıkmamıştı 29 olduk bu ay hala gitmedim inşallah benimki de çıkmıştır
gldn065807 Ayse254 11 haftada aşağıda dedi çıkar dediler ara kanamalarım oldu 21+4 yani ayrıntılı da rahmi kapatmıyor 5 cm yukarıda dedi yine kanamam oldu gittim buradaki doktor tam kapatmış dedi anlamadım artık pazartesi kendi doktorum ne diyecek bekliyorum
Papatya-Kokusu Ayse254 zaten aşağıda rahime yakınsa yada azıcık kapatıyorsa büyük ihtimal cıkıyor yukarı benimki tam ortalamıs totalis cok düsük ihtimal dedi doktorlar umursamıyorum da gerçi artık 🥲
Ayse254 cyln_hnm ay inşallah sizin de çıkar ama çıkmazsa da bence üzülmeyin hamileliğinizin keyfini çıkarın kanama falan yoksa sıkıntı olmuyormuş genelde
Vselen Merhabalar benimde 26+6’da bebeğin eşinin aşağıda olduğunu söyledi ama 32. Haftada tekrar bakalım yukarı çıkabilir dedi. Bende öğretmenim dikkat etmem gereken birsürü şey söyledi 🙏🏼😕 İnşallah bizimkiside sizinkisi gibi bu haftadan sonra yukarı çıkar
Ayse254 Vselen herkeste farklı olabiliyor doktorların tavrı da farklı oluyor benimki fazla rahat bi doktor. İnşallah sizin de çıkar 🙏🏻
gldn065807 Ayse254 inşallah yukarı çıkar normal doğuma engel olmaz ilk oğlumu normal yaptım inşallah bu bebisimde normal olur
Ayse254 Papatya-Kokusu bana normal doğumu engelleyecek şekilde kapatmış dedi tam ayrıntısını bilmiyorum size de geçmiş olsun pek takılmayın sağlıklı doğum yaparsınız inşallah
gldn065807 Vselen genellikle hiç bir iş yapmadım yattım cinsel ilişki zaten yasak bu süreçte sadece yemek hazırlama ve lavabo disi çok hareket etmiyorum
Papatya-Kokusu Ayse254 öyle canım takılmıyorum artık 15. Haftada öğrenmiştim suan 23 kanamalarım oldu lekelenmelerim hala oluyor ama alıştım bu duruma 😊 benimkini görsen tam ortalamıs yani ama Allahtan ğmit kesilmez belki cıkar yukarı 😊