Askeryareni Canım sıkılıyor sürekli yatmaktan hiç bi iş yapmıyorum 😢 dışarda gezmek istiyorum hava almak istiyorum ama maalesef yasak düşük tehlikesi var 😢
Elfs Askeryareni allah yardımcınız olsun kolay değil belki örgü örmeyi falan deneyebilirsiniz zevkli oluyor, dizi, film, kitap eve aile yakınlarının gelmesi bu taRz şeyleri denemediyseniz deneyebilirsiniz
gldn065807 Askeryareni 5 haftadan itibaren bende senin gibiyim kanama alanı falan vardı şimdide plesanta aşağıda çok hareket edince kanama oluyor o yüzden yatmak zorundayım vallahi yan taraflarım agrıyo artık hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebisler inşallah ne diyelim sabır edecegiz
kahvesever__ Evin içinde biraz geze bilirsiniz kendinizi yormadan balkona fallan çıkın hava alın iyi gelir dinlenin bebeğiniz için
Askeryareni kahvesever__ elimden geldigi kadar evin için de dolaşıyorum ama korka korka bişe olsa naparım die kalkmak bile istemiyorum 😕
Askeryareni gldn065807 vallaha yatmak kadar kötü bişe yok ne güzel miğde bulantılarım geçti demiştim düşük tehlikesi başladı Rabbim yar ve yardımcımız olsun 🙏 sağlıcakla alırız inşallah kucagımıza
gldn065807 Askeryareni inşallah canım sonu güzel olucak insallah ben bide biraz hareketli bir insanım inan daha zor oluyor ama sabır inşallah 24 haftama giriyorum çoğu gitti inşallah
Askeryareni Elfs benim ailemden zor çalıştıkları için bi eşimin ailesi var bende gelmelerini istmedim acıkcası
Elfs Askeryareni televizyon değil de yabancı diziler olabilir. Acıkmakta bir nimet ben bir şey yemiyorum içmiyorum kusma bulantı hayatın tadı yok ölmeyecek kadar yesem kusa kusa mahvoluyorum 4 kilo verdim