Hllemrgks Arkadaslar esim annesinin ismini vermek istiyo kızımıza bende buyuklerin isimlerini vermeyi hic sevmiyorum basta anlasmistik nil olacakti sadece simdi nil cok kısa yaninada nese ismini verelim diyo ben farklilikdan yanayim bunda art niyet yok kaynanami sevmiyoda degilim ama kendi annemin adinida vermek istemem cocuguma bende cok hevesli olmayarak tamam dedim ama sinirlendi suratini asacaksan gerek yok vs dedi suan konusmuyoruz ve ben gercekten cok stres yapiyorum bebegime uzuluyorum suan oda bunu yasiyo 😔😔😔 diye sizce peki nil nese yasiyo mu
flawles Hllemrgks istemiyorsan açıkca söyle bence küssede unutur ama senin dediğin olur eninde sonunda barışacaksınız 😊
Emine2012 Hllemrgks esinin annesi hayattaysa yaşayanin ismi konmaz bizde de rahmetliyse eğer göbek adini koyalim de bi fikir :)
Hllemrgks flawles sırf annesinin ismi diye istemedigim icin beni yanlıs anliyo buna kiziyo birazda bilmiyorum ya gercekten kendimi ifade edemiyorum
flawles Hllemrgks dediğim gibi isterse yanlış anlasın bunun için sana ne kadar küsebilirki barışırsınız bi şekilde 😊bu arada nil ismide çok hoş 👍
Hllemrgks [bilinmeyen] sorun zaten kullanilmasinda cikacak koymak dert degil ama esim nese derse yada nil nese bende sade nil desem burdan bile olay olur o kadar mutsuzumki bide inattir esim konusmazda gercekten cok zor zamanlardayim ya 😑
Hllemrgks tomurcukannesi bide bozuldugum nokta ilk isme karar verdigimzde nil sanki kisami demistim yok demisti yanina isim vermeye gerek yok iki isim sevmiyorum diye simdi tutupda buna karar vermis olmasi gercekten cok uzucu
Mervecan Eğer hayatta değilse koy ismi eşininde gönlü olsun. Arayı bozmaya gerek Yok ikinizinde istediği isimler olsun. Ama eğer hayattaysa bence de saçma hayatta olan birinin isminin konması o yüzden tatlı dille ikna etmeye çalış.