121 Kızlar merhaba kabızlık sorunu yaşayanınız var mı? Ben 9. Haftadan sonra yaşamaya başladım hiç böyle olmamıştım. Eğer bir tavsiyesi olan varsa çok sevinirim ya da kullanmış olduğunuz bir ilaç varsa
hulyakeser 121 bnde de olmuştu doktorum ilaç vermedi sadece bol su ic dedi kayısı ve incir ye sabahları onlar ii geliyor bide soğuk süt ic sabahları
Elfs 121 bana doktorum duphalac şurup verdi sabah içtim akşam çıktım tuvalete 1 haftadır çıkamıyordum işe yaradı
Aycaaa571 121 canım ev yapımı yoğurdun suyunu al sabah akşam aç karnına bir fincan iç çok iyi geliyor sonra ara sıra iç
121 Elfs Bende aynı durumdayım artık dayanamıyorum mide bulantısından bir şey de yemiyorum ben anlamıyorum nasıl kabızlık oluyor hamile olmadan önce hiç olmazdım
Elfs 121 ben de yemiyorum 4 kilo verdim mide bulantıları ,çok fena kusuyorum hem hamileyken metabolizma çok yavaş çalışıyor hem de bir şey yiyemediğimiz için yediğimizi de kustuğumuz için ağızdan çıkıyor.
121 Elfs Valla benim kendime tahammülüm kalmadı bu dönemde. Çok zor dayanıyorum dün akşam serum aldım. Ölecekmişim gibi hissettim bütün gün tek içtiğim bir bardak su bir de havuç yedim. Yüce rabbimin zoruna gitmesin ama bazen dayanamıyorum. Allah yardımcımız olsun