minikkoalammm Kızlar duyduğum kadarıyla doğum sonrası artık hastanelerde bebeğin kimliği çıkarılıyormuş nüfus müdürlüğüne gitmeden doğruluğu ne dir
Zehra9616 minikkoalammm yok ay kim dio onu dogum kagidiyla baba nufusa gider kimligini cikarir ustune alir gelir 😂
Pcoslubiranne minikkoalammm https://www.google.com/amp/s/www.hurriyet.com.tr/amp/gundem/yeni-dogan-bebek-hastaneden-cikmadan-kimligi-cikiyor-41344989
mihranur188 minikkoalammm ben duymuştum hastanede doğum belgesine ne isim koyacaksanız sorup yazıyorlar.Bu bebegın gecici kimliği oluyo.Onlada nüfusa gidip müracat yapıyorsun bi kaç güne geliyor
Asyapolat80 minikkoalammm evet arkadaşım 12 gün önce devlet hastanesinde doğum yaptı o da aynısını söyledi artık böyleymiş
MerveKozann Zehra9616 6 nisanda doğum yaptım Ankara şehir hast benimki hastanede bilgiler verildi evime kargoyla kimliğimiz geldi ☺️
RumeysaNur34 minikkoalammm valla öyle birşey varsa ne güzel olur hem pandemi dönemi zaten kabalık devlet daireleri
Kubra5538 Hastane çıkarır mı bilmiyorum ama artık hastane doğum oldu diye sisteme kaydediyomuş nüfus müdürlüğüne gitmeden e devletten başvuru yapılıyomuş bebişlerin kimliği için bende böyle duymuştum ☺️