Smsahan Kızlar merhabalar 🐣 bir şey soracağım. 34+1’deyiz hem özele hem devlete muayeneye gidiyorum ama doğumu Allah nasip ederse devlette yapacağım. Çatı muayenesi için hangisini tercih etmeliyim ve ne zaman yaptırmalıyım ? Şimdiden teşekkürler 💐
kadifemsii Smsahan ikisindede yaptır ne olucak ki 😀 ben 38. Haftada çatı muayenesi olmuştum normalde 37 38. Haftalarda oluyor canım
Bsra_Ahmt Smsahan ben özelde oldum 37 de çok kısa süren birşey ve kolay devlette de yapılabilir 2 dk sürmüyor zaten ebe baktı
Smsahan kadifemsii özeldeki doktorum Niğde şartlarından dolayı sadece sezaryen yaptırdığı için doğumu onunla yapamayacağım (önceliğim normal doğum) o yüzden kararsız kalmıştım canım
kadifemsii mihranur188 yok ben özele gidiyordum. Devlete giden bi iki akrabam var onlarda yanlış hatırlamıyorsam 38. Haftada oldular çatıyı
Bsra_Ahmt Merve-bebek özelde normal muane ücretini zaten veriyorsun tekrardan çatı için ekstra bir ücret istemiyorlar
Smsahan ebruzb Çok teşekkür ederim gönül ister ki bende kendi özel doktorumda yaptırayım fakat Niğde şartlarında devlete mecbur kaldım. Ayrıca 38den önce yaptırmayın diyenler de var doğumu tetiklediği için bakalım…
ebruzb Smsahan evet onu bende burada okuyorum ama kişiden kişiye değişiyor sanırım daha erken çatı muayenesi olup 40 haftayı tamamlayanlar da var 🤷🏻♀️ Bakalım ama 37 de çok erken değil neyse ki yani herhangi bir doğum tetikleme olursa ama bence de 37 den önce yapılmamalı ne olur ne olmaz
Ruv123- Smsahan devlette genelde doğum anına kadar yapmıyorlar çatı muayenesi gittiğiniz doktorlar bir görüşün özelde yapılıyor çatı devlette doğum anında bakılıp karar veriliyor
Smsahan Ruv123- Ben bunu bi araştırayım. Özeldeki doktorum sadece sezaryen yaptırdığı için o yapar mı diye. Arayıp öncesinde bilgi alırım. Birlikte yürüdüğünüz doktorla doğuma eşlik edememek çok kötü ama napalım 🥲 teşekkürler 🤩