Aliniko 6+2 haftalığım efsane bulantılarım arttı sabah kalkıyorum bulanıyo kahvaltı yapıyorum mide yanmam oluyo beraberinde bulantı ne zaman biticek bu🥲
Burcu-10 Aliniko o kişiye bağlı herkes aynı olamaz . Ben 22. Haftamdayım hala devam ediyor bazı arkadaşlarımda hiç olmadı mesela bu bünye ile alakalı
prensesannesiiiiii Aliniko benimki 18. Haftadan sonra geçmişti canım kişiden kişiye değişir bazıları doğuma kadar bile sürüyor maalesef :(
Damli Aliniko herkesim gebeliği ve her gebelik farklı oluyor ilk oğlumda 14. Haftada bitti ikinci oğluma hamileyim 21 oldum hala devam ilaç içmezsem berbat oluyorum prilam de gece yatmadan iki tane içiyorum ancak öyle iyiyim geçmedi hepsi farklı oluyor anlayacağın Allah yardımcın olsun
brutae Bende şuan 19 haftadayım hala devam ediyor 😖 ama genelde 8-9 haftadan sonra bitenler de çokmuş
Elfs 14+2 benim de bitmedi 4 kilo verdim hiç bir şey yiyemiyorum biten de var bitmeyen de allah herkesin yardımcısı olsun çok zor valla
SelmaGl Aliniko ay valla benim ilk hamileliğimde hiç bulanmadı. Şimdi ikinciye hamileyim 21. Haftadayım bulantı ilacımı içmediğim gün mutlaka çıkarıyorum bi kere en az
Aliniko Allah hepimizin yardımcısı olsun, kontrole gittiğimde ilaç isteyeyim bare hasta gibiyim resmen 😢
Ummuhan1405 Aliniko benim 7. haftada başlamıştı 9. haftada çok şiddetli idi şimdi 12. haftadayım azalmaya başladı Allah’a şükür 🙏 insallah senin de erken biter çok kötü bir durum