mihranur188 Pptya_02 eger kanama rengi acık pembeyse yerleşme kanamasıymış koyu kırmızı olunca sıkıntı doktora görünmen lazım lekelenme hakkında bilmiyorum🤗
Semakturkk Yerlesme kanaması olabılır doktoruna basvur en kotu acılden gırıs yapabilirsin 3n ufak kanama lekelenme de gıtmen gerekir cunku dusuk tehftıdı olursa onleyebılıyorlar
Siyahgokyuzu Pptya_02 evde oturun bekleyin ozamn ne diyelim yanii kanama iyi bisey degil. Hastaneye gidip bakitmak bu kadar zor olmamali
Acemi_anne61 Pptya_02 Benim kanamam oldu doktora gittim serum ve iğne ile durduruldu düşük tehlikem. Arkadaşım önemsemedi sizin gibi yerleşme kanaması falan dedi düşük yaptı 3 gün sonra. Siz bilirsiniz
blueberyy00 Pptya_02 tabiki hemen doktorla git lütfen büyüklerin dediği gibi ayağını kaldırıp yatmaya olacak şey degil ya düşük tehlikesi varsa doktor iğne ilaç önlem alır en azından normal ise bile yerleşme kanaması olsa bile doktor korkma normal der ama evde beklemen yanlış
blueberyy00 Pptya_02 bak iyiki gitmişsin sen kalbini Allah’a bağla rabbim esirgesin birşey olmasın sen gittin ordakilerde elinden geleni yapar Allah’ın izniyle birsey olmaz inşallah ne dediler
Pptya_02 blueberyy00 kan aldılar iki defa serum verdiler yatırdılar şimdi ,ilaç yazdılar kanama dursun diye yarın doktora tekrar kontak edecekse bebege bişe olursa kürtaj yapacaklar olmasada Allah’ın izniyle inşallah dua edin lütfen