Merhaba hanımlar.
Bir oğlum var(9aylık), bir kaç ay öncede kürtajım. Kürtaj kanamam 21 gün falan sürdü. Ve ardından ilk adet kanamam 11 12 gün oldu. Hayatımda ilk kez bu kadar uzun sürdü fakat bu kanama normal adet seyrinde değildi yani demek istediğim ;kanama damla damla kimi zaman kahverengi kimi zaman kıpkırmızı oluyordu ama böyle pedi doldurur şekilde değil. Günün belli aralıklarında oluyordum Pet taktığımda ped batmazdı öyle çıkarttığımda ise iç çamaşırım ıslanırdı(sanki pedi çıkarmamı dört gözle bekler gibi). Şimdi ise aşırı derece beyaz akıntılarım var adet sancım var hafif, bazen şiddetli oluyor. Ve ayrıca Bayadır baş dönmeleri var ama en çokta stres sinirde çoğalıyor aşırı dönme oluyor öyle zamanlarda. Ve biz kürtaj sonrası hep geri çekilme ile korunduk. Doğum kontrol hapı aldım adetle başlamak için ama adet olduğumu dahi çözemedim çünkü ilk gün damla geldi o gün bidaha gelmedi sonraki günler devam etti yukarıda anlattığım şekilde. Bir kaç gündür de korunmasız ilişki yaşıyorum acaba hamile miyim ben ihtimal vermiyorum ama oladabilirim(ihtimal vermememdeki sebep korunuyorduk ama geri çekilme tam koruma sağlamıyor) . Çünkü ilk gebelikte baş dönmem mevcuttu, kürtaj olduğum gebelikte de ve şuandada. Ve hanımlar demem o ki bu durumun sebebi nedir ben Bi türlü anlamlandıramadım. Eşim bebek istiyor ben ise erken diyorum ama olursada Allahın emri isterim.