Beno Hasmeftun ikili test yaptırdim düşük risk çıktı üçlü dörtlü yaptırmadım.detayli ultrason da yaptırdım kalbimin bebeğe az kan pompaladigini öğrendim kan sulandirici vs kullanmaya başladım. İmkanlar el verdiğince ihmal etmedim.ne gerek var lusumsuz gibi cahil yaklaşımlardan ziyade haftası gelene kadar araştırdım risklerini tarama testlerinin tahmin yuzdelerini detaylı ultrasonu bütçeme uygun olanı buldum yaptırdım.imkanin yoksa tabiki yaptiramazsin ama devlet hastanesinden bı randevu almak için çaban olabilir yada uygun fiyatlı bı yerde.
gizzzy35 Hasmeftun Tarama testi belki değil ama detaylı ultrason mutlaka yaptırın. Özel için imkanınız yoksa bile mutlaka devlete gidin.
Misa34 Hasmeftun hayr tabiki o testlerin dogruluk payina inanmiyorum . Yigenime sma dediler cocuk sapasaglam dogdu . Yemgemin piskolojisi bozuldu . Cocuk bizim hersey Allahtan.
Hasmeftun Misa34 Allahtan gelmis benim anneme de cocuk 1 ayagi sakatr denmiş sapasağlam turp gibi geldi kardesim😂
burcusami Tarama testleri sadece ihtimaldir(fenal dna %99)ama ayrıntılı ultrason önemli ve herkesin yaptırması lazım, anne karnında bebekte olan bi hastalık çıkabiliyor ve doğumdan sonra hemen müdahale etmek gerekebilir
Hasmeftun Beno fiyattan değil özelden kontrollerimi yaptiriyorum down sendromu falan var mi diye test yaptirin diye soyledi esim kabul etmedi bende merak ettim ikisi arasinda ki farki hani herkes yaptiryor mu yoksa tercihe mi bagli
Beno Hasmeftun ben şahsen yaptırdım.allah göstermesin olsa bile psikolojik olarak kendini bu duruma hazırlansın.benim risk çok çok dusuktu diğer taramaları yaptırmadım ama orta riskli çıksa Uclu dörtlüde yaptirirdim.
Beno Hasmeftun en azından detayliyi yaptır sadece bebek değil anne içinde önemli doktor benimde bobreklerime falan baktı. Birde çok güzel bı duygu kızımın bana benzediğini öğrendim 😂🤭
gizzzy35 Hasmeftun 18 hafta sonrası gidebilirsiniz. Ben dün gittim 18 haftalık olmuştum. 2 hafta sonra kontrol için çağırdı yine. Yani en ideali 20 haftalık olun öyle gidin
Beno Hasmeftun Evet karından bakıldı ama pantolonunu popomun altına kadar indirdim ben kasiklarin oralara falanda baktı doktor.yaklasik bir saat surdu