Oslem077 Kızlar 19 haftamdayım ve kasık ağrılarım çok ne iyi gelir rahim büyüdüğü için mi ağrı oluyor yardım lütfen 🙏
Betul06 Oslem077 Olabilir ama senin ağrın başka sebeptende olabilir doktoru arayıp sorabilirsin bence
YagizAsyaMom Oslem077 bende 17+3 üm dün gece sancı dan ağrıdan öldüm resmen kesin dedim ben düşük yapıyorum çünkü yok böyle bir ağrı ya bugün doktorum bol bol su içip dinlenmem gerekiyor dedi. Günlük 3 litreyi buluyor ama demek ki 3 litreyi geçmesi lazım yani 4 5 litre 🤦♀️
Muhammedamine Oslem077 18 haftalığım benimde öyle ben sürekli dinleniyorum doktor böyle birşey istemedi benden bana iyi geliyor ılık duş hafif bi yürüyüş iyi geliyor ama bazen sadece dinlenmekten başka birşey yapamıyorum inşallah sağ salim alırız kucağımıza yavrularımıza bol bol dua ediyorum kuran okuyorum elimden başka birşey gelmiyor bebeklerimiz iyi olsun yeter ki
Oslem077 YagizAsyaMom Bende aynısı oldum hiç sorma 1 saat önce nefesim kesildi böyle ağrıdan doktorumla görüştüm o da zayıf biri olduğum için bebeğin kilosu fazla şuan maşallah baskı yapıyor olabilir dedi 🙏 Hayırlısıyla kucaklarımıza alalım inşallah 🙏🙏
Oslem077 Muhammedamine Dediklerini bende yapacağım şimdi ılık bir duş 🚿 Sanki ilmek ilmek Canımı çektiler sandım böyle hayırlısıyla kucaklarımıza alalım inşallah
Ayseoztrk Oslem077 canım o haftalarda bende de çok fazla oluyordu. Özellikle birden kalktığımda çok acıyordu doktora söyledim normal demişti ve geçti de :)
Kumral60 Oslem077 rahim genisledigi icin olabiliyor canim dus al eger gecmezse surekli bir agriysa yine bir doktora görün icin rahat etsin.
Esra___ Oslem077 benim de 16.haftalarda başladı 18-19.haftalara kadar sürdü bıçak saplanır gibi oluyordu doktorum bi sıkıntı Yok rahim genişliyor demişti bence doktoruna bi görün için rahat etsin en azından