Gulnur MerveTaer slms 24+1 hamileyim doktor 10 nisan dedi dogum icin tam 40 tammaliyorum ama ben martta dogurmak.istiyorum ya 😂😂
Obsesifk MerveTaer Bizde 18+1 ana kız yatıyoruz bol bol herkes yürü diyor ama biz yatarak baya rahatız 🙈 bizimkide ya mayıs sonu ya haziran başı Rabbim herkesi hayırlı sağlıklı doğumlar versin şimdiden düşünüyorum nasıl çokarıcam diye 🤔 Birde bu sırtüstü yatma muhabbeti var yatakta değil koltukta bişey izlerken falan sırtüstü yatıyorum bişey olur mu ki bebeğe
Zu_esk Gulnur benimde 9 nisan doğum tarihim ama hesapladığımda 27 marta geliyor gününü biliyorsan hesapla derim tabi nolcağına önce Allah spnra bebişler karar veriyor 😊
YelizBurucu Kızlar ben 33 haftalığım, alt tarafımda ağrı var ara ara geliyor yürümek zor oluyor bebek baskı yapıyordur diye düşünüyorum yaşayan var mı ?
Yasemince 1.5 haftadır ilk defa bu gece kafamı yastığa rahat koyabilicem yazık karnimdakini unutmuştum diğerinin derdinden..rabbime şükürler olsun oğluma kötü hastalık tanısı konulmadi🤗😪
YelizBurucu [bilinmeyen] Ravzam en son gittiğimde yani geçen hafta doğum pozisyonundaydı benim kızçemde 🙂 wc ye sık çıkmaya başladım gecede 4-5 kere mutlaka gidiyorum. bende baskı yapıyor diye düşünüyorum haftaya gidince soracağım yine doktoruma.. çıksalarda sevsek artık miss kokularını çeksek içimize... özledim ben kızımı 🙂
deletedmom11 Benm derdim yok bebekden yana şükür önceki gebeLikden zaten tecrübem war neyi ne oLdgnu biliyrm uyguLuyorm 🙈🙈🙈