nedenolmuyor01 Bugün yatışım olucak normal doğum için çok çabaladım uğraştım bugün buraya gelirken bile 1 saat yol yürüdüm geldim şuan nstye bağlıuım sonuca göre doktor yatışımı vericek ama normal zor görünğyor yinede suni sancı verelim dedi
SeyranKor nedenolmuyor01 4300 ile sezaryen doğum yaptım. Doktorum 4 kiloyken bile normal acaba denesen mi diyordu. Bir çok farklı doktor ve ebe ile konuştum hepsi sezaryen ol dedi. İyiki dinleyip sezaryen oldum diyorum. Bana ebelerden biri normal diye gelirsin acı çekip boş yere ağlayıp Sezeryana girersin ne kendini ne çocuğunu strese koy demişti. Doktorun ile fikir alışverişi yap. Çatın da uygun mu mesela ? Benim değildi doktorum öyle tamam sezaryen sana olmaz dedi. Son dk kadar hep normal yap diyen adamdı
nedenolmuyor01 Eymen24 inşallah canım acaba boş boşuna suni çekmesem mi diyorum ama bir yandanda denemek istiyorhm normali
Denizmila21 SeyranKor bu durumu aynen bir arkadaşım yaşadı . Sancı çekti 12 saat sonra sezaryen oldu . İyi yapmssnz zorlamanın anlamı yok . Bende bekledim 41. Haftayı dolduruyorum . Pazartesi. Sezaryen olcam
nedenolmuyor01 SeyranKor çatım uygun canım ama suni sancıyı hem normal doğumu denemek için hemde sezeryan olursa sonrasında süt gelmesi için verelim diyor kararsızım ama almasam mo acaba suni yi
SeyranKor Denizmila21 bir de normal doğum da en büyük korkum alttan atılacak dikişlerdi. Bir kaç arkadaşım o dikişlerin iyi yapılmadığı takdirde cinsel hayatlarını bile kötü etkilediğini söylemişlerdi.
Denizmila21 nedenolmuyor01 kanala başını sokmadıysa almayın . Doktorum kanala başı girmediyse anlamak yok . Suni sancı verilse bile açılma olmaz boşa sancı çekersin dedi . Girdiyse tamam sorun yok
Tughanalpinannesii_ benim 36. Hafta bitecek bebeğim 2800 gram doktor doğuma kadar 3 3200 olur dedi normal doğum düşünüyoruz aksi bir durum olmazsa. zorlanır miyim sizce kilosundan . kesi falan olur mu 🙄