ftm27 Haftadayım doktorum erken doğum riskim olduğunu söyledi. İlaç ve ciğer geliştirici iğne yazdı bebeğim için ama bel ve kasık sancılarım çok fazla bu durumu yaşayan hamileler varsa bu süreci nasıl atlattınız yardımcı olabilir misiniz rica etsem 🌸❤️
Ceylin680 ftm27 canım kasilman çoksa tuvalet harici kalkma yataktan ayaklarını hep uzat bide strese girmemeye çalış .benim riskim yoktu ama ilk bebeğim 33+6 da pat diye doğdu.ama ben öncesinde bir strese girmiştim .yani stres yapmayın geçmiş olsun
ftm27 Ceylin680 evet doktorumda öyle söyledi yataktan kalkma ve bol su içersen bu durumun önüne geçebiliriz dedi inşallah bir sıkıntı olmaz benimde ilk gebeliğim. Çok teşekkür ediyorum öneriniz için 🌸🥰
ftm27 Ceylin680 peki sezeryan mı oldunuz normal doğum mu ? Benim bebeğim şu an normal doğum pozisyonunu almış ve başıyla baskı yapıyor o yüzden kasılmalarım çok oluyor sizinde mi böyle olmuştu ?
Ceylin680 ftm27 evet canım normal doğum yaptım.26 haftadan sonra oturup kalkarken eşim yatdim ediyordu.cok aşağıda olduğu için baskı oluyordu
ftm27 Ceylin680 Doktorumda bana normal doğum dedi bebek aşağıda olduğu için bende çok fazla hareket edemiyorum eşim yardımcı oluyor sağolsun 😊