Ozen1 Btl94 çok geçmiş olsun. Benim yavrucağın da tek böbrekte genişleme var sadece. İki hafta sonra tekrar kontrolümüz var bakalım doktor ne diyecek. Sizi tekrar kontrole çağırdılar mı?
Tgcsklr Ozen1 Sizlerede çok geçmiş olsun 17. Haftada öğrendim her ay kontrollerde takip edeceğim dedi 18.haftalık suanda 3m genişleme var dedi detaylı ultrason 20.haftada o zaman daha net görürüz dedi 😔 Sizler kaçıncı haftada öğrendiniz ? Ve hızlımı ilerledi ?
Ozen1 Tgcsklr evet ufacık bir şey bile olsa insan endişe duyuyor. Annelik böyle bir şeymiş sanırım ☺️
Ozen1 Tgcsklr 21.haftada öğrendik. 5.6mm ölçülmüştü. 29.haftada tekrar gittim 9 mm ölçüldü. Yani iki ayda yaklaşık üç buçuk mm büyümüş. Şuan 31.haftadayız. 33.haftalıkken tekrar gideceğiz bakalım
Btl94 Sizlerinki o kadar ileri seviyede değilmiş allahtan Doğduktan sonra takip.ile düzelir erkek bebekler sünnet ettirmeyi önerebilirler. Ben 22 haftada öğrendim detaylı ulturasonda çıktı ve büyümesi çok hızlı
Tgcsklr Btl94 Btl94 İnş. Büyüme olmaz suanlık tek duamız detaylı ultrasonda ne diyecekler bakalım 🙏 Sizlerede geçmiş olsun 🙏