Nghnszer 13+6 yız bebeğimin erkek olacağını öğrendik 😇 çok isim var aklımızda maalesef 🙈 ama en çok istediğim Ali asaf..
Busraferdi7 28+4 olduk Ediz Göktuğ koyduk ismini Rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin 💙🤲🏻👼🏻
Sevcan24 Oğlumun Adı.Huseyin Kizim olursa MeNeSa Koyacağız inş. Erkek olursa da Atlas Cinsiyeti belli değil daha.
Zehratay elifferolakyuz_ ilk kızım Belinay Sare 🥰 ikinci bebeğime hamileyim kız olursa Zeynep Alya istiyor kızım erkek olursa Muhammed Miraç rüyamd görmüştüm o şekild koymayı düşünüyorum
sessiz_oyuncu Shdergun roza güzel isim ama başkasında duyunca hoşuma gidiyor ama kendim koymaya gelince ısınamıyorum isme
Melos12 elifferolakyuz_ oğlumun adı Eymen Yağız👶 Şimdi kızım olucak Eflin olucak ama 2. İsim arayışındayız🥰
Rabia-12 Allah kucağımıza almayı nasip eder inşAllah Kız olursa masal lina erkek olursa Buğra miran♥️☺️Allah izin verirse 6 hafta ya gırıyoruz çarşamba kalp atışı dınlıcez hayırlısıyla ♥️
Tuba_1996 elifferolakyuz_ kızım olacak diye EBRAR HAZAL düşünüyorduk oğlum olacağını öğrendim ÖMER ASAF
Surprizanne elifferolakyuz_ Mete&İnci inşallah cinsiyetini görebilirsek ismiyle ilgili planlarım var 😀
Fkurt elifferolakyuz_ oğlumuz olursa şerif efe ( ben burak efe istiyorum ama iste) kızımız olursa isra akça 😊
Psikomer elifferolakyuz_ ikizlerim olacak Allah kısmet ederse şimdi 21 haftalığız kızım Mercan oğlum Meriç olacak 😍