alyaacarli birprensesvebirprensannesi merhaba biz de yiğit düşünüyoruz. Yaramaz oluyo diyorlar öyle mi oğlunuz🙈
Berivanalkan04 elifferolakyuz_ oğlumun ismi Muhammed Asaf şuan hamileyim eyer erkekse Muhammed Mustafa yada Ömer Asaf çok içimde kalmış 😁eşimin adı Ömer bende Ömer Asaf koyucaktim kabul etik ama rüya gördüm Muhammed Asaf koydum eyer bir kızım olursa ömür Ecrin yada inşirah Ecrin 🤲
_Berna_ elifferolakyuz_ Daha cinsiyetimiz belli değil ama kızımız olursa ‘ESİLA’💜 oğlumuz olursa ‘BUĞRA’💙 Hayırlısı olsun, eli ayağı sağ sağlim olsun da😊
gzde355 denizin_annesii Yanlis anlamayın ama ben çocuk olsam anneme babama sorardım başka isimmi kalmadı diye 😑😑😑 daha güzel isim bulamazmisinz fikrimi kirdoysam afola
dygm3848 Ya benim doğumuma dört gün kaldı dün rüyamda takım elbiseli bir adam kağıda mühür basıp elimize verdi adı Melek Nur olacak dedi. Biz de Melek Nur koymaya karar verdik
Gulsah_13 Kızımın adı Beren. 13 haftalığım doktor kız dedi daha karar veremedik ama erkek olsaydı Baran olacaktı
charlottececi Yeni nesil isimleri pek sevmiyorum ben bi de çok dini isimleri. İkizlerim olacak cinsiyetlerini henüz bilmiyorum ama yakın olduğum iki isim kız olursa Nil erkek olursa Barış ☺️
asude456 charlottececi duygularıma tercüman oldunuz , gerçekten marjinal olucam diye çocuklara anlamsız hecelerden isimler türetiyolar hele birde iki isim çilginliği biri modern diğeri eski isimlerden olusan asaflara hic girmiyorum bile her 10 çocuktan sekizi ali asaf ömer asaf