Damlakvkl elifferolakyuz_ Oğlum var ismi Yiğit Eymen ikinciye hamileyim kız olursa Öykü ya da Eylem olucak inşallah 💕
gzde355 Oğlum var adı ihsan Yusuf şimdi 16 haftalık hamileyim cinsiyet öğrenemedik daha eğer kız olursa elif nazlı koyucam ins erkekse ben Uraz istyrum eşim alparslan
Aylin_16 elifferolakyuz_ oğullarım Mustafa Emin-Yavuz Selim kızım olacak inşallah Yasemin düşünüyoruz 😇🥰
BerayAzra Kızımın adı azra, şimdi oğlumuz olucak ayaz düşünüyorum başka öneriniz varsa alırım😊 elifferolakyuz_
Sevde26 elifferolakyuz_ kızım olucak benim de Allah nasip ederse çok kararsızım isim konusunda aklımda şimdilik Açelya var sasdece 🥰
Tuliy5 zzeliizz Mihra çok güzel 🥰 Zümra ismini iyi araştır ama canım. Zümra aslında grup, topluluk demek. Zeki, ahlaklı kadın anlamı tamamen uydurma 😔
zzeliizz zzeliizz düşünüyoruz şimdilik daha küçükler zaten 4 aylıklar. Bakalım çok karar değişir diyolar o vakte ya hayırlısı 🥰
Aysegul3418 elifferolakyuz_ Oglum var ismi Abdullah ikinciye hamileyim kiz olcak nasip olursa ismi Amine hüma❤
canbabacan 1.nisanur2.nidanur3.yağmur4.zeynep ikra5. şuan 18 haftalik gebeyom kiz olicak oda ayşe zümra nasip olursa
deletedmom27371 elifferolakyuz_ oğlum olucak, eşim Akgün Gökalp istiyor bende Kıvanç Asaf istiyorum bakalım ne koycaz bizde bilmiyoruz 😂