sessiz_oyuncu elifferolakyuz_ ilk kızımın adı Rüya. Oğlum olsaydı dağhan koyacaktım şimdi ikinci kızım olacak henüz isim bulamadım 😌
_ipekkkkk elifferolakyuz_ Kızım olsaydı Zeynep Hafsa veya Zeynep Sare düşünüyorduk 🌸 👣 Muhammed Selim👣 olucak Allah’ın izniyle 🤲💙
Asdfg1w345 Asyaayaz1 bende oğlumun adını ayaz koymak istiyorum soguk buzgibi çocuk olur diyorlar oğlunuz soğukkanlımı🤣
elifferolakyuz_ Bizim De kız Olursa Ecrin İkra, Oglan olursa Miraç Ege. Daha cinsiyetimizi bilmiyoruz ama
Nese79 elifferolakyuz_ Benim 11 yaşına basacak kızım var adı Ecrin Naz şuan 30 haftalık gebeyim oğlum olucak Allah izin verirse Miraç koymayı düşünüyoruz😀❤️ İsimlerimiz aynı 😀
Sefyanur elifferolakyuz_ bir kızım var adı sefya Nur şimdi hamileyim eğer erkek olursa Ömer hattap koyacam kız olursa da Hafsa lina koyacam
Aayyssuu elifferolakyuz_ Büyük oğlum Cihangir Küçük oğlum Metehan Şimdi kızım olacak nasipse Gökçe veya Ayliz olacak 💐
tazeannecik1 elifferolakyuz_ Oğlum olacak adınI Miraç koyucaz İnşallah ☺️ İlerde bi tane de kızım olursa da Öykü koyucaz İnşallah nasip olur 🤲🏽♥️