Biz dünyaya merhaba dedik🥰 36. Haftadan beri normal doğum olarak planladığımız hamilelik serüvenimiz Eliz hanımin hic baskı yapmamasiyla sezaryene dönüştü ve 39+2 de dogum başladı. 01.12.2021 planlanmıştık sezaryen doğumu. Bir gün oncesi yani kasimin son günü hatıra olsun diye fotoğraf çekimine gitmek için hazırlanırken duştan çıktım ve suyum gelmeye başladı( sanırım hem sicak duş hemde elektrik kesik olduğu için o gün 2 defa 6. Kata merdiven inip çıkmak zorunda kalmıştım sanırım bunlarda tetikledi doğumun başlangıcını). Doktorumuzu aradik ve mesai bitimine yetistik kontrol vs derken sezaryene alındım. Ameliyat her zaman korktuğum biseydi. Stresten o an ölebilirim. Belden uyuşturulak girdim doğuma saat 18.12 de dünyaya geldi fındık kızım. Çok şükür ikimizinde sağlığı yerindeydi. Korkulacak birsey yoktu ama sonrasi anne için biraz sancılı bir süreç maalesef gaz sancısı dikiş ağrısı vs. Ama bir kac güne onlarda geçiyor unutuyorsunuz 😊 Size en büyük tavsiyem hastaneden mümkün mertebe erken çıkın bebekte ve sizde sıkıntı yoksa tabiki, o ortam bile insanı geriyo ne emzirirken ne gaz sancısıyla uğraşırken rahat olmuyor ben eve adım atar atmaz gaz problemimde gecti emzirirken oturup kalkarkende direk rahatladım. Sizlere de sağlıklı hayırlı doğumlar evlatlarınızla güzel kavusmalar diliyorum. 🥰🥰