Aleyyo-09 Ben 15+3 haftalığım 😍 arada bir karnımda böyle kuş çırpınıyor gibi oluyor , sizde hareketlerini hissediyor musunuz?? 😍 Sizdee nasıl gidiyor hamilelik ? Benim bel ağrım ve mide yanmalarım dışında bir şikayetim yok:)))
Tazeanne0134 Aleyyo-09 benim kaşık bel ağrısı dışında bi şikayetim yok hareket dahaca hissetmiyorum ilk gebelikde eğer senin o bebeğin hareketleri değildir canım bende 14+6 haftalık hamileyim 2.hamileliğim dahaca hareket yok ama
deletedmom27371 Aleyyo-09 16+4 haftalığım. Mide bulantılarım kusmalarım devam devam ediyor, bel ve sırt ağrılarım başladı çoook minik bir göbeğim çıktı. Bebişimin hareketleri mi gaz mı tam anlayamıyorum ama hareket etmesi için sabırsızlanıyorum 😍💙
sevgitekes Aleyyo-09 13+6 1 haftadır bulantılarım geçti şükür tıka basa yiyebiliyorum kızımda doğuma kadar vardı bulantı biraz fazla yesem ağrılarım da yok kızımda vardı hamile gibi hissetmiyorum 1 kilo vermişim cinsiyetini öğrendiniz mi bayanlar ben beklemedeyim 8. Haftadan beri gitmedim 15+2 de gideceğim 😊
Selindrellaa Aleyyo-09 14+3üm 2 3 gündür o bende de oluyor canım post açacaktım hatta sen açmışsın 🥰 karnımda dalgalanma gibi pıtpıtlama gibi bişey oluyor ne olduğunu bilmiyorum 🤭 ama çok istiyorum hissetmeyi 😍
Aleyyo-09 sevgitekes 12. Haftada yapılan 2li testi yaptırmadınız mı :) Bizim cinsiyeti oğlan 12.haftafa öğrendim:)
serapinci Aleyyo-09 14+3 üm bende ayakta biraz fazla kalınca belim ağrıyo birde bazen içim daralıyo zor nefes alıyomuşum gibi oluyo onum dışında başka bişey yok şükür 😊
Aylin_16 Aleyyo-09 14+1 benim de halsizlik mide bulantısı istifra halsizlik var bazen de geceleri mide yanması var bi de uykusuzluk var 😩 onun dışında sırt üstünde durunca ben de bazen pır pır haraket hissediyorum 🥰 kızım olacak inşallah net değil ama benziyor dedi doktor
SkrnK Ben de 15+5 im cinsiyetini hala öğrenemedik, haftaya kontrolüm var her doktora gidişimde elim ayağım titriyor sağlıklı olsun diye 🤲 annelik böyle hep sağlıklı olsun iyi olsun diye üstüne titremekmiş onu hissetmeye başladım
Elfs 14+2 bel ağrısı mide yanması mide bulantısı kusma sürekli devam ediyor bir şey yiyemiyorum 4 kilo verdim cinsiyetimiz kız☺️ ❤️ Allah tüm hamilelere yardım etsin valla çok zor 😞